ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό - Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης
Με πακέτο έργων σε κάθε τομέα πολιτικής απάντησε ο Πρόεδρος στις προκλήσεις της Λεμεσού
Η έκκληση γίνεται λόγω αυξημένων καταγγελιών/αναφορών προς την Αστυνομία σχετικά με την αποστολή άσεμνου υλικού προς τα παιδιά ή σχετικά με παρενοχλήσεις των παιδιών μέσω διαδικτύου με σκοπό την άγρα ανηλίκων για σεξουαλικούς σκοπούς.
Τονίζεται, ότι με την εξέλιξη της τεχνολογίας οι δράστες προσαρμόζουν τις μεθόδους προσέγγισης τους και μέσω της ανωνυμίας που προσφέρει πολλές φορές το διαδίκτυο, προσπαθώντας να παραπλανήσουν τα παιδιά.
Είναι πολύ σημαντικό όπως γίνεται έγκαιρα επικοινωνία με τις αρχές, για αντιμετώπιση τέτοιων περιπτώσεων ώστε και η Αστυνομία να βοηθήσει τα ανήλικα θύματα με αποτελεσματικότητα.
Τονίζεται ότι κύριο μέλημα μας είναι η εμπιστευτικότητα.
Περισσότερες πληροφορίες ή για σκοπούς αναφοράς καλούνται οι χρήστες του διαδικτύου όπως επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Υποδιεύθυνσής Ηλεκτρονικού Εγκλήματος www.cyberalert.cy όπως και για σκοπούς καταγγελίας/ αναφοράς.
Συντάξεις: Νέα μελέτη για το πέναλτι 12% - Ψάχνουν αν πρέπει να αλλάξει ή να μειωθεί
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις