Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η ΕΔΕΚ άξιζε να ήταν στη Βουλή και θεωρώ ότι μπορεί να επανέλθει»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τη νεοεκλεγείσα Πρόεδρο της ΕΔΕΚ κα Σοφία Χριστοδούλου Μακρή.

Κούρδοι αξιωματούχοι στο Ιράκ κατήγγειλαν τον θάνατο τουλάχιοστον έξι ανθρώπων, περιλαμβανομένων δύο γυναικών, στους αεροπορικούς βομβαρδισμούς που διεξήχθησαν το Σάββατο.
Φιλοκουρδικά μέσα ενημέρωσης στην Τουρκία μέτεδωσαν ότι διαπράχθηκε μία «σφαγή» χωρίς να δώσουν περισσότερες διευκρινίσεις.
«Μια έρευνα έχει ξεκινήσει σχετικά με αυτούς τους ισχυρισμούς και τα γεγονότα θα διαλευκανθούν πλήρως», διαβεβαίωσε το υπουργείο Εξωτερικών. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι τα αεροπορικά πλήγματα της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας στοχοθέτησαν διοικητικές βάσεις του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK).
Οι στόχοι που επιλέχθηκαν βρίσκονται σε περιοχές όπου οι υπηρεσίες πληροφοριών επισημαίνουν ότι δε διαμένουν άμαχοι, πρόσθεσε το υπουργείο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




