Εικόνες ντροπής στο Πολυτεχνείο - Βανδαλισμοί και συνθήματα πάνω σε γλυπτά και τοίχους

Εικόνες ντροπής στο Πολυτεχνείο - Βανδαλισμοί και συνθήματα πάνω σε γλυπτά και τοίχους

Θλιβερές εικόνες από φθορές και βανδαλισμούς στους χώρους του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Μεγακλής Ρογκάκος.

Στις φωτογραφίες που ανάρτησε στο Facebook ο ιστορικός τέχνης και επιμελητής εκθέσεων, φαίνονται συνθήματα γραμμένα με σπρέι πάνω σε γλυπτά ή σε τοίχους, ζημιές και γκράφιτι.

Υπενθυμίζεται ότι το ΕΜΠ ιδρύθηκε το 1837 και είναι το παλαιότερο τεχνολογικό ίδρυμα της Ελλάδας, συνεισφέροντας σημαντικά στην επιστημονική, τεχνική, κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Παρά τις εκτενείς απαντήσεις που έδωσε ο Νίκος Αναστασιάδης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς, σειρά ζητημάτων παραμένουν στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης. Ο τέως Πρόεδρος επιχείρησε να αντικρούσει τις αναφορές που αφορούν το δικηγορικό του γραφείο, τα ταξίδια με ιδιωτικά αεροσκάφη και τις πολιτογραφήσεις ξένων επενδυτών, ωστόσο ορισμένα ερωτήματα εξακολουθούν να προκαλούν συζητήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE