Σοκάρει γνωστή τραγουδίστρια: «Πήγαινα στους γείτονές μου και τους ζητούσα κάτι να φάω»

Σοκάρει γνωστή τραγουδίστρια: «Πήγαινα στους γείτονές μου και τους ζητούσα κάτι να φάω»

Τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα ξύπνησαν άσχημες μνήμες στην Τάμτα που έζησε την πείνα και τη φτώχια στην Γεωργία. Για αυτές τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ως παιδί αναφέρθηκε στη συνέντευξή της στο περιοδικο In style.

«Όλη αυτή η αγωνία για το αύριο δεν μου είναι καθόλου ευχάριστη. Μέσα μου έλεγα «Θεέ μου, δεν θέλω να το ξαναπεράσω». Με τρόμαξε πολύ όλο αυτό, γιατί και στη Γεωργία, όταν ξεκίνησαν οι αλλαγές στη ζωή μας, δεν φανταζόμασταν το σημείο που θα έφταναν τα πράγματα. Να έχεις ρεύμα δύο ώρες την ημέρα. Να κάθεσαι όλο το βράδυ στην ουρά για να πάρεις ψωμί με κουπόνι, θυμάμαι πως στεκόμασταν στην ουρά από το βράδυ, αλλάζοντας ο ένας τον άλλον, γιατί αν δεν ήσουν σχετικά μπροστά την ώρα που θα έφτανε το φορτηγό με το ψωμί, όταν πλέον ερχόταν η σειρά σου μπορεί και να είχε τελειώσει. 

Θυμάμαι πως πολλές φορές πήγαινα στους γείτονες μου για να βρω κάτι να φάω. Υπήρχαν μέρες που αντικαθιστούσαμε ένα κυρίως γεύμα με έναν κύβο για ζωμό, διαλυμένο οε ζεστό νερό σαν σούπα», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή-Εκλέγει Αναπληρωτή Πρόεδρο και δύο Αντιπροέδρους

ΕΔΕΚ: Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή-Εκλέγει Αναπληρωτή Πρόεδρο και δύο Αντιπροέδρους

Ολοκληρώνεται το απόγευμα η εκλογική διαδικασία για την ηγετική πυραμίδα της ΕΔΕΚ, η οποία μετά τις εσωκομματικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την 1η Ιουνίου για την εκλογή του νέου Προέδρου του κόμματος, σήμερα τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θα συνεδριάσει στις 18.00, στο Ίδρυμα Βάσος Λυσσαρίδης, θα εκλέξουν τον νέο Αναπληρωτή Πρόεδρο και τους δύο Αντιπροέδρους.

BEST OF TOTHEMAONLINE