Βγήκαν εκτός εαυτού στην ΑΕΚ με την ταλαιπωρία και τα ψέματα: «Άισιχτιρ πλέον…»

Βγήκαν εκτός εαυτού στην ΑΕΚ με την ταλαιπωρία και τα ψέματα: «Άισιχτιρ πλέον…»

Δεν το πίστευαν όσοι βρέθηκαν στο ίδιο αεροπλάνο με την αποστολή της ΑΕΚ πόσο ερασιτεχνικά ενήργησαν οι άνθρωποι της εταιρείας που ταξίδεψε η ομάδα της Λάρνακας.

Αρχικά η αποστολή θα αναχωρούσε από την Βαρκελώνη στις 12 τα ξημερώματα, όμως υπήρξε πρώτη καθυστέρηση για τις 1:25. Μέχρι εκεί όλα καλά. Άπαντες έκαναν υπομονή να περάσει η ώρα και να ταξιδέψουν, ενώ θυμίζουμε ότι ήδη η ομάδα ήταν έξι ώρες στο αεροδρόμιο.

Αργότερα, λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα έρχεται ενημέρωση ότι θα υπάρξει νέα καθυστέρηση. Οι δικαιολογίες των ανθρώπων του αεροδρομίου και της εταιρείας έδιναν και έπαιρναν. Απ’ τη μια λόγω της καθυστέρησης έπρεπε να αλλάξει το προσωπικό, με τον πιλότο να λέει ότι είναι κουρασμένος και δεν μπορεί να ταξιδέψει και διάφορα άλλα.

Κάπου εκεί ήρθε και το ξέσπασμα. Οπαδοί της ΑΕΚ αλλά και κόσμος που ήταν να ταξιδέψει ξέσπασαν. «Μας έχετε φλομώσει στο ψέμα….. Διαβάστε εδώ τη συνέχεια του ρεπορτάζ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE