Σoκ! Πρωταθλήτρια του επί κοντώ κινδυνεύει να μείνει ανάπηρη μετά από ατύχημα στην προπόνηση!

Σoκ! Πρωταθλήτρια του επί κοντώ κινδυνεύει να μείνει ανάπηρη μετά από ατύχημα στην προπόνηση!

Συγκλονισμένη είναι η Αυστρία με το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στην Κίρα Γκρίνμπεργκ.

Η Αυστριακή πρωταθλήτρια επί κοντώ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης και όπως όλα δείχνουν θα μείνει ανάπηρη.

Η 21χρονη αθλήτρια μετά από άλμα της προσγειώθηκε άτσαλα, χτυπώντας κεφάλι και αυχένα και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει υποστεί κάταγμα του πέμπτου αυχενικού σπόνδυλου.

Η κατάσταση της είναι μη αναστρέψιμη και η ζημιά σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ιδιαίτερα σοβαρή, με την πρωταθλήτρια, όπως προαναφέραμε, να κινδυνεύει να μείνει ανάπηρη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE