Τα «είπαν» ΠτΔ και Πρωθυπουργός Λιβάνου - «Εξαίρετες οι σχέσεις των δύο χωρών» - Δείτε φωτογραφίες

Τα «είπαν» ΠτΔ και Πρωθυπουργός Λιβάνου - «Εξαίρετες οι σχέσεις των δύο χωρών» - Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου κ. Νατζίμπ Μικάτι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, κατά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, στις εξαίρετες σχέσεις των δύο χωρών και εξέφρασε την επιθυμία για περαιτέρω ενδυνάμωση τους.

Διαβεβαίωσε ότι η Κυπριακή Δημοκρατία βρίσκεται στο πλευρό του  λαού του Λιβάνου, σημειώνοντας ότι η Κύπρος αποτελεί ένα φίλο της χώρας και εντός της ΕΕ.

Από την πλευρά του ο Πρωθυπουργός του Λιβάνου συνεχάρη τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη για την εκλογή του στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Επεσήμανε, επίσης, τις διαχρονικές σχέσεις φιλίας και τους στενούς δεσμούς που συνδέουν τις δύο χώρες.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης παρέθεσε γεύμα εργασίας στον Πρωθυπουργό και στα μέλη της αντιπροσωπείας του Λιβάνου.

Δείτε φωτογραφίες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ζητά στοιχεία για ΜΕΔ και πωλήσεις δανείων σε εταιρείες εξαγοράς πιστώσεων η Βουλή – Απέστειλε επιστολή στον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας

Έχεις οφειλές για ηλεκτρικό ρεύμα και θες να αλλάξεις προμηθευτή; Δεν θα μπορείς να το πράξεις, εάν δεν τις εξοφλήσεις πρώτα

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE