Τα ψηλότερα επιτόκια στην Ευρωζώνη έχει η Κύπρος

Τα ψηλότερα επιτόκια στην Ευρωζώνη έχει η Κύπρος

Tα καταθετικά και δανειστικά επιτόκια στην Κύπρο, παρέμειναν τον Ιούνιο του 2015, από τα υψηλότερα στην Ευρωζώνη, σύμφωνα με στοιχεία της Κεντρικής Τράπεζας και η Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Εξαίρεση αποτελούν τα επιτόκια που αφορούν τα καταναλωτικά δάνεια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία, το επιτόκιο που αφορά δάνεια για αγορά κατοικίας μειώθηκε στην Κύπρο στο 3,36% σε σύγκριση με 3,44% τον προηγούμενο μήνα, αλλά αποτελεί το δεύτερο υψηλότερο στην Ευρωζώνη.
 Το επιτόκιο για καταναλωτικά δάνεια αυξήθηκε τον Ιούνιο στο 4,57%, σε σύγκριση με 4,37% τον προηγούμενο μήνα. Παρά την αύξηση του, το επιτόκιο για καταναλωτικά δάνεια είναι το πέμπτο χαμηλότερο μεταξύ των κρατών-μελών της Ευρωζώνης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζει τον κύκλο επαφών της στη Λευκωσία η Μαρία Άνχελα Ολγκίν - Ποιους θα δει

Συνεχίζει τον κύκλο επαφών της στη Λευκωσία η Μαρία Άνχελα Ολγκίν - Ποιους θα δει

Η προσωπική απεσταλμένη του Αντόνιο Γκουτέρες, Μαρία Άνχελα Ολγκίν συνεχίζει τον κύκλο επαφών της στην Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE