Πήραν τα «πάνω» τους οι πολιτικοί γάμοι στην Πέγεια - Παρουσίασαν σημαντική αύξηση

Πήραν τα «πάνω» τους οι πολιτικοί γάμοι στην Πέγεια - Παρουσίασαν σημαντική αύξηση

Οκτακόσιοι γάμοι τελέστηκαν στον Δήμο Πέγειας το 2022, σύμφωνα με την Λειτουργό Τέλεσης Πολιτικών Γάμων του Δήμου, Μαρία Γιάγκου, που ανέφερε πως στα ταμεία του Δήμου εισέρρευσαν 420.000 ευρώ το προηγούμενο έτος.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η κ. Γιάγκου ανέφερε πως το 2022 παρατηρήθηκε αύξηση των ζευγαριών που τέλεσαν τον πολιτικό τους γάμο στον Δήμο Πέγειας, κατά τριακόσιους πολιτικούς γάμους σε σύγκριση με προηγούμενες χρονιές.

Επιπρόσθετα η κ. Γιάγκου αναφέρθηκε και στην συμμετοχή του Δήμου Πέγειας στην έκθεση της Γλασκώβης για τον γαμήλιο τουρισμό 2023, η οποία, όπως είπε, αποτέλεσε πολύ καλή διαφήμιση για την περιοχή τους. Την προηγούμενη Παρασκευή και το Σάββατο το περίπτερο του Δήμου Πέγειας στη Γλασκώβη επισκέφτηκαν 10.000 επισκέπτες, συνέχισε.

Ερωτηθείσα σχετικά, η κ. Γιάγκου χαιρέτησε τη διοργάνωση εκθέσεων γαμήλιου τουρισμού αλλά και την στήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού. Πρόσθεσε τέλος πως η επόμενη τουριστική έκθεση για γαμήλιο τουρισμό διοργανώνεται τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Λονδίνο στην οποία αναμένεται να συμμετάσχει ο Δήμος Πέγειας.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνωστισμός στον ΔΗΣΥ για τη θέση του αναπληρωτή Προέδρου - Στην Πινδάρου ο Αναστασιάδης

Ζητά στοιχεία για ΜΕΔ και πωλήσεις δανείων σε εταιρείες εξαγοράς πιστώσεων η Βουλή – Απέστειλε επιστολή στον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας

Έχεις οφειλές για ηλεκτρικό ρεύμα και θες να αλλάξεις προμηθευτή; Δεν θα μπορείς να το πράξεις, εάν δεν τις εξοφλήσεις πρώτα

Πήγε να «πουλήσει» προστασία και απειλούσε τον ιδιοκτήτη υποστατικού - Συνελήφθη 28χρονος

Νέα υπόθεση απάτης - Παρίστανε τον γιατρό και απέσπασε χιλιάδες ευρώ από 76χρονη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE