Αυτοψία στο Νοσοκομείο Λάρνακας - Διαπίστωσε τα «επείγοντα» η νέα Υπουργός Υγείας - Μικρός ο αριθμός κλινών για χωρέσει τους ασθενείς

Αυτοψία στο Νοσοκομείο Λάρνακας - Διαπίστωσε τα «επείγοντα» η νέα Υπουργός Υγείας - Μικρός ο αριθμός κλινών για χωρέσει τους ασθενείς

Το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και τη Μονάδα Αιμοκάθαρσης στο νέο κτήριο του Νοσηλευτηρίου, επισκέφθηκε σήμερα η Υπουργός Υγείας Δρ. Πόπη Κανάρη.

Η Δρ. Κανάρη είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ιατρούς, νοσηλευτές, γραμματειακό προσωπικό και ασθενείς. για τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση.

Κατά την επίσκεψή της στο ΤΑΕΠ η κα υπουργός διαπίστωσε πως ο αριθμός των διαθέσιμων κλινών είναι μικρός σε σχέση με τον μεγάλο αριθμό ασθενών που αναμένουν να εξυπηρετηθούν. Διαπίστωσε παράλληλα πως, όπως και στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, γίνεται διαχείριση περιστατικών, τα οποία δεν θα έπρεπε να παραπέμπονταν στα Τμήματα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών.

Όλα τα θέματα που αφορούν την καλύτερη οργάνωση, στελέχωση και επέκταση των ΤΑΕΠ θα συζητηθούν κατά τις προσεχείς εβδομάδες με τον ΟΚΥπΥ, προκειμένου να εξευρεθούν άμεσα λύσεις, ώστε τα Τμήματα να είναι σε θέση να αντεπεξέρχονται καλύτερα στον ιδιαίτερα απαιτητικό τους ρόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE