Αίσχος: Τον δίνουμε στεγνά! Λεωφόρος Μακαρίου… κοιτάτε που στάθμευσε (ΦΩΤΟ)

Αίσχος: Τον δίνουμε στεγνά! Λεωφόρος Μακαρίου… κοιτάτε που στάθμευσε (ΦΩΤΟ)

Αποτροπιασμό και ενοχές σε όλους μας για τον τρόπο που σταθμεύουμε μερικές φορές, προκαλεί μία φωτογραφία που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή, 31/07/2015, στο CyStreets.

Ηλικιωμένος άνδρας καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, προσπαθεί να περάσει από πεζοδρόμιο κατά μήκος της Λεωφόρου Μακαρίου, βρίσκει όμως κομμένο το δρόμο.

Από ότι βλέπετε και στη φωτογραφία, αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο πάνω στο πεζοδρόμιο, μπήκε εμπόδιο στο δρόμο του, απαγορεύοντας του να συνεχίσει την πορεία του.

Ο άνθρωπος πόζαρε δίπλα από το αυτοκίνητο και η φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδίκτυο… αποκαλύπτοντας πλήρως τον ασυνείδητο οδηγό, ως ένα είδος τιμωρίας του. 

 

Γράφει το Κοράκι 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE