Financial Times: Έκλεισε το deal εξαγοράς της Credit Suisse από την USB – Το ποσό της συμφωνίας

Financial Times: Έκλεισε το deal εξαγοράς της Credit Suisse από την USB – Το ποσό της συμφωνίας

H ελβετική τράπεζα UBS συμφώνησε να εξαγοράσει την Credit Suisse ύστερα από αύξηση του προσφερόμενου τιμήματος σε πάνω από 2 δισ. δολάρια, όπως μετέδωσαν οι Financial Times.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας οι ελβετικές αρχές θα αλλάξουν την νομοθεσία έτσι ώστε να παρακάμψουν την αποδοχή της συμφωνίας από τη γενική συνέλευση των μετόχων, προκειμένου να κλείσει η συμφωνία πριν τη Δευτέρα.

Η συμφωνία αφορά στο σύνολο των μετοχών και θα υπογραφεί σήμερα το απόγευμα σε τιμή που θα είναι χαμηλότερη από το κλείσιμο της μετοχής την Παρασκευή.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Βουλευτικές Εκλογές 2026: Στις κάλπες η Κύπρος – Η μάχη των κομμάτων

LIVE - Βουλευτικές Εκλογές 2026: Στις κάλπες η Κύπρος – Η μάχη των κομμάτων

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE