Γεράσιμος Γεννατάς: «Τα μπουζούκια είναι παραπολιτισμός, είναι ντροπή να υπάρχουν αυτοί οι χώροι»

Γεράσιμος Γεννατάς: «Τα μπουζούκια είναι παραπολιτισμός, είναι ντροπή να υπάρχουν αυτοί οι χώροι»

O Γεράσιμος Γεννατάς έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου», στα μποζούκια, αλλά και στα social media.

Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και αρχικά, μίλησε για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά «Είσαι το ταίρι μου».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE