Προσοχή: Αυτός ο δρόμος γέμισε πέτρες – Το χαλάζι τον έκανε επικίνδυνο

Προσοχή: Αυτός ο δρόμος γέμισε πέτρες – Το χαλάζι τον έκανε επικίνδυνο

Χαλαζόπτωση η οποία σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 31/7/2015, έχει καταστήσει επικίνδυνο το οδικό οδόστρωμα, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει «Λόγω κατολισθήσεων, που προκλήθηκαν από χαλαζόπτωση που προηγήθηκε, οι δρόμοι Αρακαπά - Συκόπετρας και Συκόπετρας - Προφήτη Ηλία, έχουν καταστεί επικίνδυνοι.

Η Αστυνομία συνιστά στους οδηγούς χαμηλών οχημάτων, να μην χρησιμοποιήσουν τους πιο πάνω δρόμους, μέχρι τον καθαρισμό τους.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE