Πηγαίνεις στα κατεχόμενα; Έρχονται αυξήσεις στις ασφάλειες οχημάτων – Τα ποσά
17.03.2023 - 12:11
Αυξήσεις στα τέλη ασφάλειας οχημάτων Ελληνοκυπρίων, αλλά και ξένων επισκεπτών που διέρχονται μέσω οδοφραγμάτων στις κατεχόμενες περιοχές, φαίνεται να αποφάσισε η «κυβέρνηση» Ερσίνα Τατάρ, σύμφωνα με την Τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Bugun».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αύξηση στα τέλη για ασφάλιση των οχημάτων, εντάσσεται στα πλαίσια της προσπάθειας εξεύρεσης οικονομικών πόρων για χρηματοδότηση ειδικού ταμείου αποζημιώσεων που θα στηρίξει τους πληγέντες ενός ενδεχομένου ισχυρού σεισμού.
Όπως μεταδίδει η εφημερίδα, οι αυξήσεις στα τέλη θα έχουν ως εξής: -Για μηναία ασφάλεια, θα υπάρξει αύξηση 5 ευρώ και από 25 ευρώ το τέλος θα ανέλθει στα 30 ευρώ. -Για τριμηνιαία ασφάλεια, θα υπάρξει αύξηση 10 ευρώ. -Για εξαμηνιαία ασφάλεια, θα υπάρξει αύξηση 15 ευρώ. -Για ετήσια ασφάλεια, θα υπάρξει αύξηση 20 ευρώ.
Σημειώνεται πως, οι πιο πάνω πληροφορίες της εφημερίδας, δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη από τις κατοχικές αρχές.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προσέλθει στην τριμερή συνάντηση της Νέας Υόρκης, με ρεαλισμό και έχοντας γνώση στις προκλήσεις που υπάρχουν, επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.