Η μεγάλη αγγαρεία και οι 14 ομάδες...

Η μεγάλη αγγαρεία και οι 14 ομάδες...

Μίλησε για μεγάλη αγγαρεία στο Β' γκρουπ με τις αδιάφορες ομάδες ο εκ. τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας και έχει δίκαιο μέχρι ενός σημείου.

Η Νέα Σαλαμίνα θέλει να είναι σωστή απέναντι σε όλες τις ομάδες του Β' γκρουπ και κυρίως σε αυτές που μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία όμως δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Η έλλειψη κινήτρου και το «άδειασμα» κάποιων παικτών (όχι μόνο της Νέας Σαλαμίνας) από την απώλεια των μεγάλων τους στόχων μοιραία θα επηρεάσει την απόδοση τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.