Τα είπαν από κοντά οι δύο πρώτες κυρίες Κύπρου και Ελλάδας – Φωτογραφίες

Τα είπαν από κοντά οι δύο πρώτες κυρίες Κύπρου και Ελλάδας – Φωτογραφίες

Το δικό της πρόγραμμα είχε η πρώτη Κυρία Φιλίππα Καρσερά στο πλαίσιο της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην Αθήνα.

Μεταξύ άλλων συναντήθηκε με τη σύζυγο του Πρωθυπουργού της Ελλάδος, Κυριάκου Μητσοτάκης.

Όπως η Φιλίππα Καρσερά μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστειλε θερμές ευχαριστίες στην κα Μαρέβα Μητσοτάκη για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία και την όμορφη κουβέντα τους, στην Αθήνα, «όλα αντάξια των αδελφικών, ιστορικών δεσμών Ελλάδας και Κύπρου».

Δείτε φωτογραφίες

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Philippa Karsera (@phkarsera)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE