Χειροπέδες σε δύο - Οδηγούσαν «φταγμένοι» - Τους ανέκοψαν για έλεγχο

Χειροπέδες σε δύο - Οδηγούσαν «φταγμένοι» - Τους ανέκοψαν για έλεγχο

Δύο πρόσωπα που οδηγούσαν υπό επήρεια ναρκωτικών ουσιών εντόπισε η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, τα ξημερώματα της Τρίτης, μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα, μέλη του ΟΠΕ και της Τροχαίας ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγείτο από 36χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου.

Σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκε στην κατοχή του μικρή ποσότητα ναρκωτικών, ενώ και σε δείγμα που έδωσε για τη διενέργεια νάρκοτεστ βρέθηκε θετικός. Ακολούθως, ο 36χρονος έδωσε πρόσθετο δείγμα σάλιου, το οποίο θα σταλεί για επιστημονικές και εργαστηριακές αναλύσεις στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Στη δεύτερη περίπτωση, σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, τη Δευτέρα μέλη της ομάδας Ζ ανέκοψαν για έλεγχο στη λεωφόρο Μεσόγης όχημα που οδηγούσε πρόσωπο ηλικίας 32 ετών, που επίσης βρέθηκε θετικό σε νάρκοτεστ. Και σε αυτή την περίπτωση λήφθηκε επιπρόσθετο δείγμα για να σταλεί για εργαστηριακές και επιστημονικές αναλύσεις.

Οι εξετάσεις για τις δυο περιπτώσεις συνεχίζονται από την Τροχαία Πάφου και την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου).

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε.