Στο τρισάγιο του Παλληκαρίδη η Αννίτα - «Ο δρόμος για να προστατεύσουμε τη Δημοκρατία περνάει μέσα από την τιμή των ηρώων μας» - Φωτογραφίες

Στο τρισάγιο του Παλληκαρίδη η Αννίτα - «Ο δρόμος για να προστατεύσουμε τη Δημοκρατία περνάει μέσα από την τιμή των ηρώων μας» - Φωτογραφίες

Στο τρισάγιο στη μνήμη του ήρωα Ευαγόρα Παλληκαρίδη παρευρέθηκε η Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου.

Σε δήλωση της η κα. Δημητρίου ανέφερε τα εξής:

«Ο δρόμος για να προστατεύσουμε τις αρχές και τις αξίες μας, την ίδια τη Δημοκρατία, περνάει απαρέγκλιτα μέσα από την τιμή και τη δόξα των ηρώων μας. Τέτοιων ηρώων όπως ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι με ειλικρίνεια να πορευόμαστε έχοντας πυξίδα το δικό τους ήθος και τη δική τους τόλμη. Είναι θέμα εθνικής επιβίωσης που οφείλουμε να κληροδοτήσουμε στις επόμενες γενεές».

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μιλάμε για «εμπιστοσύνη» ενώ κρατούνται πέντε συμπατριώτες μας - Διπλωματία με το «πιστόλι στον κρόταφο»

Κυπριακό: Μιλάμε για «εμπιστοσύνη» ενώ κρατούνται πέντε συμπατριώτες μας - Διπλωματία με το «πιστόλι στον κρόταφο»

Η επιστροφή της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο, έρχεται σε μια περίοδο όπου η τουρκική αδιαλλαξία δεν αφήνει περιθώρια για αισιοδοξία, ενώ η πραγματικότητα στο έδαφος διαψεύδει καθημερινά κάθε προσπάθεια εξωραϊσμού. Την ίδια ώρα που οι διεθνείς αξιωματούχοι ετοιμάζονται για συναντήσεις υψηλού επιπέδου στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, πέντε Ελληνοκύπριοι παραμένουν παράνομα κρατούμενοι στα κατεχόμενα — μια πειρατική ενέργεια, που θυμίζει περισσότερο καθεστώς εκβιασμού παρά σύγχρονη ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE