ΓΝ Αμμοχώστου: Με ειδικούς νεφρολόγους θα στελεχώνεται η Μονάδα Αιμοκάθαρσης

 ΓΝ Αμμοχώστου: Με ειδικούς νεφρολόγους  θα στελεχώνεται η Μονάδα Αιμοκάθαρσης

Με ειδικούς νεφρολόγους άλλων δημόσιων Νοσηλευτηρίων του ΟΚΥπΥ, θα στελεχώνεται από αύριο, Τετάρτη η Μονάδα Αιμοκάθαρσης του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού.

Προστίθεται ότι «σε επίσκεψη της στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, η Διευθυντική ομάδα του ΟΚΥπΥ μετέβη στην Μονάδα Αιμοκάθαρσης όπου συζητήθηκαν λύσεις για να καλυφθεί το κενό που παρουσιάζεται στην μονάδα».

Προστίθεται ότι «παρόλο που η θέση Νεφρολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου έχει προκηρυχθεί αρκετές φορές, δεν έχει ακόμη καλυφθεί καθώς παρατηρείται μειωμένο ενδιαφέρον από τους υποψήφιους της συγκεκριμένης ειδικότητας».

Εντούτοις, συνεχίζει η ανακοίνωση «τη Μονάδα θα στελεχώνουν από αύριο ειδικοί νεφρολόγοι άλλων Νοσηλευτηρίων του ΟΚΥπΥ, μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης, με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία της και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ασθενών».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Με μειωμένη παρουσία μελών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, η οποία είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των εξελίξεων που αφορούν τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE