Νικόλ Κίντμαν: Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της στα Όσκαρ - «Είναι μεθυσμένη;» - Το twitter πήρε «φωτιά»

Νικόλ Κίντμαν: Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της στα Όσκαρ - «Είναι μεθυσμένη;» - Το twitter πήρε «φωτιά»

Η Νικόλ Κίντμαν έδειχνε πολύ όμορφη στην απονομή των Όσκαρ στο Λος Άντζελες την Κυριακή με ένα μαύρο φόρεμα με παγιέτες από τον οίκο Armani Privé.

Και οι θαυμαστές ενθουσιάστηκαν όταν την είδαν να ποζάρει στους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί.

 

 

Η χολιγουντιανή σταρ ήταν ασυνήθιστα χαλαρή στο πλευρό του συζύγου της Κιθ Ούρμπαν. Χαχάνιζε, πόζαρε στον φακό και έκανε πολλές κινήσεις με τα χέρια της.

Κάποιοι που είδαν το βίντεο ξεκίνησαν να σχολιάζουν στο Twitter ότι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είχε«κοπανήσει» μερικά ποτάκια πριν βγει στο κόκκινο χαλί.

 

 

«Είναι ήδη μεθυσμένη η Νικόλ Κίντμαν;», έγραψε κάποιος στο Twitter.

«Είναι η Nicole Kidman μεθυσμένη;», έγραψε ένας άλλος.

 

 

Ένας θαυμαστής της λάτρεψε το γεγονός ότι η Νικόλ άφησε τα μαλλιά της κάτω αποκαλώντας την «βασίλισσα».

 

 

 

 

«Νικόλ Κίντμαν είσαι μητέρα και δεν με νοιάζει που είσαι μεθυσμένη στο κόκκινο χαλί στην πραγματικότητα νομίζω ότι είναι συμπεριφορά βασίλισσας», σχολίασε κάποιος άλλος.

 

 

Οι περισσότεροι ωστόσο στάθηκαν στο γεγονός ότι η Νικόλ Κίντμαν ήταν πολύ όμορφη και πολύ σέξι.

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Στο Προεδρικό ο Αντόνιο Γκουτέρες - «Χρειαζόμαστε καλά νέα στην Κύπρο, βασιζόμαστε στη βοήθεα σας», είπε ο ΠτΔ

VIDEO: Στο Προεδρικό ο Αντόνιο Γκουτέρες - «Χρειαζόμαστε καλά νέα στην Κύπρο, βασιζόμαστε στη βοήθεα σας», είπε ο ΠτΔ

Πριν από λίγο έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπου έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής του στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE