Διεκδικεί θέση στην ανώτατη ηγεσία του ΔΗΣΥ ο Γιάννης Καρούσος

Διεκδικεί θέση στην ανώτατη ηγεσία του ΔΗΣΥ ο Γιάννης Καρούσος

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει μια θέση στην ανώτατη ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού έκανε γνωστή ο τέως Υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος.

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Καρούσος ανέφερε ότι δηλώνει παρών στην νέα προσπάθεια του Δημοκρατικού Συναγερμού αλλά δεν ξεκαθάρισε τι θέση θα διεκδικήσει.

«θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες και μόνο αφού ολοκληρώσω έναν κύκλο επαφών με τη βάση, τα μέλη και φίλους της παράταξης μας σε ολόκληρη την Κύπρο», επεσήμανε.

Αυτούσια η ανάρτηση του:

«Όπως έχω ήδη τοποθετηθεί δημόσια, θα δηλώσω παρών στην νέα προσπάθεια του Δημοκρατικού Συναγερμού. Θα διεκδικήσω μια θέση στη Ανώτατη ηγεσία της παράταξης, η οποία θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες και μόνο αφού ολοκληρώσω έναν κύκλο επαφών με τη βάση, τα μέλη και φίλους της παράταξης μας σε ολόκληρη την Κύπρο.

Θέλω να τους ακούσω και να ανταλλάξω απόψεις μαζί τους.

Πιστεύω ότι για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η αλλαγή που ξεκίνησε στις 11 Μαρτίου στην ηγεσία της παράταξης χρειάζονται άτομα που έχουν αποδείξει ότι είναι ικανά, αποτελεσματικά, έχουν όρεξη για δουλειά, είναι κοντά στη βάση, μα πάνω από όλα αγαπούν την παράταξη μας και τη νοιάζονται.

Αυτές τις ημέρες συνεχίζω τις επαφές μου και την επικοινωνία με τα μέλη σε όλες τις γωνίες τις Κύπρου για να ακούσω από αυτούς που ξέρουν καλύτερα, δηλαδή τη βάση της παράταξης μας.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE