Όπως αναφέρει ο ΟΚΥπΥ, δεν μπορεί να παρακαμφθεί η νόμιμη διαδικασία πρόσληψης.
Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση:
«Ο ΟΚΥπΥ προσλαμβάνει με νόμιμες πρακτικές πρόσληψης που τηρούν τις καθιερωμένες διαδικασίες και προστατεύουν τα δικαιώματα όλων των υποψηφίων για εργασία.
Για τις προσλήψεις νοσηλευτών στον ΟΚΥπΥ υπάρχουν συμφωνημένες διαδικασίες εντός των νομικών πλαισίων που είναι γνωστές στους υποψηφίους, στους εργαζόμενους και στους εκπροσώπους των εργαζομένων. Οι διαδικασίες ισχύουν καθολικά για όλους.
Παρά τις εξαιρετικές επιδόσεις και το ήθος συγκεκριμένων νοσηλευτών (3 συνολικά) που προσλήφθηκαν στο πλαίσιο επίταξης ενδιάμεσα της πανδημίας, ο ΟΚΥπΥ είναι υποχρεωμένος να λειτουργήσει βάσει των νομικά συμβατών διαδικασιών.
Από τους τρεις επηρεαζόμενους νοσηλευτές των οποίων τα συμβόλαια έχουν λήξει, ο ένας έχει ήδη προσληφθεί βάσει αυτών. Οι υπόλοιπες δύο αιτήσεις δεν μπορούσαν να προχωρήσουν ως έχουν. Οι δυο νοσηλευτές δικαιούνται να υποβάλουν εκ νέου αίτηση στον Οργανισμό όταν προκηρυχθούν θέσεις εργασίας».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο δρόμος «καρμανιόλα» στην Πύλα: Επιστολές που απορρίφθηκαν - «Τι περιμένουν να θρηνήσουμε θύματα και μετά να μας λεν συλλυπητήρια;»
ΚΥΠ, ΡΙΚ, πρεσβευτής στην Αθήνα στη λίστα του Προέδρου
Διαιτητές καταγγέλλουν ένταση μετά το ΑΕΚ - Απόλλωνας: Είπε ότι δέχθηκε επίθεση στον λαιμό και στην κοιλιά
Μην φυλάξετε ακόμη τα χειμωνιάτικα σας! Μας επιφυλάσσει εκπλήξεις ο καιρός
Live: Δεύτερη μέρα αποστολής του Themaonline στην Αθήνα για την επίσκεψη του ΠτΔ - Συνεχής ενημέρωση