Το 2024 έρχεται το ηλεκτρικό αυτοκίνητο από την Xiaomi - Οι πρώτες πληροφορίες

Το 2024 έρχεται το ηλεκτρικό αυτοκίνητο από την Xiaomi - Οι πρώτες πληροφορίες

Μπορεί το αυτοκίνητο της Apple να μην προχωρά, προς το παρόν τουλάχιστον και να έχει αλλάξει όλα τα χρόνια, που βρίσκεται στην επικαιρότητα λογική και προσανατολισμό, αλλά αυτά άλλων εταιρειών τεχνολογίας έχουν ήδη δρομολογηθεί.

Με πρώτο και καλύτερο αυτό των Sony και Honda που δημιούργησαν τη νέα μάρκα Afeela και η οποία αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα το νέο της μοντέλο παραγωγής μέσα στο 2025.

Το 2024 θα έχει προηγηθεί το αυτοκίνητο της Xiaomi, της κινεζικής εταιρείας των smartphones. Το οποίο θα είναι ένα σεντάν, ή καλύτερα και όπως μπορούμε να δούμε από τις φωτογραφίες ένα τετράθυρο κουπέ, με την επωνυμία MS11.

Επιλογή που εν μέρει προσδιορίζεται και από τις προτιμήσεις της κινεζικής αγοράς στην οποία τα σεντάν είναι ιδιαίτερα δημοφιλή.

Από εκεί και πέρα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα υπάρχει μια βασική έκδοση με μπαταρίες LHP (λιθίου, φωσφορικού σιδήρου) της BYD και μια πιο πολυτελής με μπαταρίες ιόντων νατρίου της CATL.

Επίσης το MS11 θα έχει δυνατότητες αυτόνομης οδήγησης.

Σύμφωνα με την Xiaomi έχουν επενδυθεί μέχρι στιγμής περίπου 380 εκατομμύρια ευρώ στον κλάδο αυτοκινήτου της, ενώ τα επόμενα 10 χρόνια θα φτάσει τα 1,3 δις ευρώ.

Πηγή: cnn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE