Νουρής: Το παρασκήνιο της… Υπουργοποίησης και η κίνηση-ματ από Αβέρωφ

Νουρής: Το παρασκήνιο της… Υπουργοποίησης και η κίνηση-ματ από Αβέρωφ

Όταν ο τέως Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, ανακοίνωνε προεκλογικά ότι ο Νίκος Νουρής θα παρέμενε Υπουργός σε περίπτωση νίκης του στις Προεδρικές, είχε προκαλέσει έκπληξη σε πολλούς.

Τι ήταν αυτό που οδήγησε τον Αβέρωφ Νεοφύτου, στη δημοσιοποίηση του ονόματος του τ. Υπουργού Εσωτερικών; Σύμφωνα με όσα ακούγονται στο παρασκήνιο και είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Νίκος Νουρής φέρεται να υποστήριζε παρασκηνιακά άλλον υποψήφιο και μάλιστα είχε συζητήσει το ενδεχόμενο μίας εκ νέου Υπουργοποίησης. Όταν ενημερώθηκε γι αυτή του την κίνηση ο Αβέρωφ Νεοφύτου, αναφέρθηκε σε δημόσια τοποθέτησή του στον Νίκο Νουρή, ώστε να τον «κλειδώσει» και να δεσμεύσει τις όποιες κινήσεις του.

Ως εκ τούτου, ο τέως Υπουργός ήταν υποχρεωμένος να στηρίζει και δημόσια πλέον τον κ. Νεοφύτου, ο οποίος έδινε μάχη πρόκρισης στον δεύτερο γύρο των Προεδρικών εκλογών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE