Πραγματοποιήθηκε η άσκηση «ΛΗΔΡΑ - 2023» μετά στρατευμάτων

Πραγματοποιήθηκε η άσκηση «ΛΗΔΡΑ - 2023» μετά στρατευμάτων

Από 27 Φεβρουαρίου έως 10 Μαρτίου 2023, στο πλαίσιο του προγράμματος εξειδικευμένης εκπαίδευσης των εκπαιδευτών σε αντικείμενα του σύγχρονου μαχητή, πραγματοποιήθηκε στην περιοχή ευθύνης της 4ης Ταξιαρχίας Πεζικού, η Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων «ΛΗΔΡΑ - 2023», με τη συμμετοχή προσωπικού της Διοίκησης Καταδρομών (ΔΚΔ) και Μονάδων της 4ης Ταξιαρχίας Πεζικού.

Σκοπός της άσκησης ήταν η εκπαίδευση του προσωπικού σε επιχειρησιακά αντικείμενα, σε περιβάλλον που προσομοιάζει σε πραγματικές συνθήκες. Ειδικότερα, το σενάριο περιλάμβανε εκπαίδευση του προσωπικού στην τυποποίηση των διαδικασιών για αντιμετώπιση κάθε διαμορφούμενης κατάστασης, διάφορα είδη βολών ατομικού οπλισμού, καθώς και ελευθέρων σκοπευτών, εκπαίδευση στον αγώνα κατοικημένων τόπων και εξάσκηση σε αντικείμενα Α΄ Βοηθειών πεδίου μάχης.

Τα αποτελέσματα της άσκησης κατέδειξαν το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και επιχειρησιακής εκπαίδευσης του προσωπικού, καθώς και το υψηλό ηθικό και επαγγελματισμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE