Σύλληψη 23χρονου: «Μπούκαρε» με όπλο και λήστεψε περίπτερο στην Πάφο

Σύλληψη 23χρονου: «Μπούκαρε» με όπλο και λήστεψε περίπτερο στην Πάφο

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 23 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης δύο υποθέσεων ληστειών, που διαπράχθηκαν στις 08 και 10 Μαρτίου, 2023 στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο ληστείες που διαπράχθηκαν στο ίδιο περίπτερο στην Πάφο, όπου άγνωστος άντρας εισήλθε σε αυτό τις πρωινές ώρες στις 08 και 10 Μαρτίου, 2023 και υπό την απειλή πιστολιού, απέσπασε χρηματικό ποσό από το ταμείο.

Ο ύποπτος συνελήφθη χθες βράδυ δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του στην Πάφο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια μεταξύ άλλων, ένα ομοίωμα πιστολιού σε κρύπτη στον τοίχο της βεράντας, το χρηματικό ποσό των 195 ευρώ μέσα σε τσαντάκι κρυμμένο σε ηχείο και δύο κουκούλες.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE