Γιάνης Βαρουφάκης: Έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στα Εξάρχεια - Πήγε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται

Γιάνης Βαρουφάκης: Έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στα Εξάρχεια - Πήγε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε το βράδυ της Παρασκευής (10/03) ο Γιάνης Βαρουφάκης, ενώ βρισκόταν σε εστιατόριο στα Εξάρχεια.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους μπήκαν στο εστιατόριο που βρισκόταν ο ίδιος και άρχισαν να προπηλακίζουν τον γραμματέα του ΜέΡΑ25, ενώ εκείνος τους ζήτησε να βγουν έξω από το κατάστημα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, ο Γιάνης Βαρουφάκης υπέστη κάταγμα ρινικού διαφράγματος από κλωτσιά στο πρόσωπο, ενώ φέρει εκδορές και μώλωπες στο πρόσωπο. Ο ίδιος νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό και υποβάλλεται σε απεικονιστικές εξετάσεις.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιάνης Βαρουφάκης βρισκόταν με τη συντονιστική επιτροπή του ΜέΡΑ25 στο εστιατόριο "Γιάντες". Τέσσερα άτομα έξω από το κατάστημα φώναζαν συνθήματα εναντίον του και συγκεκριμένα ότι "υπέγραψες μνημόνιο", ενώ όταν βγήκε τους μιλήσει εκείνοι τον χτύπησαν.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες βιντεοσκόπησαν την επίθεση εναντίον του γραμματέα του ΜέΡΑ25.

"Πράξη φασιστική" χαρακτήρισε τον ξυλοδαρμό του Γιάνη Βαρουφάκη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστας Ζαχαριάδης, αναφέροντας πως "ο ξυλοδαρμός κάθε πολιτικού ή πολίτη για τις απόψεις του είναι πράξη φασιστική".

«Η επίθεση στον κ. Βαρουφάκη είναι απολύτως καταδικαστέα και δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από τη Δημοκρατία μας» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ο πρωθυπουργός εκφράζει παράλληλα τη βεβαιότητά του ότι η Ελληνική Αστυνομία θα εντοπίσει και θα συλλάβει τους δράστες.

Πηγή: news247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE