Πληρωμές ΦΠΑ: Από TAXISnet στο Tax For All - Από πότε θα ισχύει η αλλαγή

Πληρωμές ΦΠΑ: Από TAXISnet στο Tax For All - Από πότε θα ισχύει η αλλαγή

Το Τμήμα Φορολογίας, με ανακοίνωση του, ενημερώνει ότι μέχρι την 16η Μαρτίου 2023 μπορείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμές φορολογικών οφειλών Φ.Π.Α. και VIES χρησιμοποιώντας τα έντυπα πληρωμής που θα τυπώνονται από το TAXISnet – Φ.Π.Α..

Από τις 27 Μαρτίου 2023 όλες οι πληρωμές θα πραγματοποιούνται μέσω της Πύλης Φορολογουμένων Tax For All (TFA) χρησιμοποιώντας τους ακόλουθους τρόπους:

-πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα,
-πληρωμή μέσω Εμπορικών Τραπεζών, είτε με Internet Banking είτε στα ταμεία των Τραπεζών που προσφέρουν την υπηρεσία αυτή.

Από τις 27 Μαρτίου 2023:

-Ο κώδικας αναφοράς πληρωμής για την κάθε οφειλή θα διατίθεται αποκλειστικά μέσω της Πύλης Φορολογουμένων TFA.
-Για τις πληρωμές στα ταμεία Τραπεζών απαιτείται η εκτύπωση του νέου δελτίου πληρωμής, το οποίο διατίθεται και αυτό αποκλειστικά μέσω της Πύλης -Φορολογουμένων TFA.
-Καταργούνται όλα τα υφιστάμενα έντυπα καθώς και οι υφιστάμενοι κωδικοί πληρωμής Φ.Π.Α. και VIES.

Λόγω της μεταβατικής περιόδου στο νέο σύστημα Tax For All (TFA), συνιστάται όπως oι φορολογούμενοι πραγματοποιήσουν τις πληρωμές τους με τους υφιστάμενους κωδικούς πληρωμής οφειλών Φ.Π.Α. και VIES μέχρι την 16η Μαρτίου 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.