Κέιτ Μίντλετον: Κάνει τον γύρο του διαδικτύου η εμφάνισή της με μαντήλα - Δείτε βίντεο

Κέιτ Μίντλετον: Κάνει τον γύρο του διαδικτύου η εμφάνισή της με μαντήλα - Δείτε βίντεο

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον επισκέφθηκαν πρόσφατα το μουσουλμανικό κέντρο στο Λονδίνο για να συναντηθούν με εκπροσώπους του και να δείξουν τη στήριξή τους στις προσπάθειες της τοπικής κοινότητας Hayes, να συγκεντρώσει χρήματα για τις οικογένειες που επλήγησαν από τους σεισμούς στην Τουρκία και τη Συρία.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους εκεί, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έμαθαν για τις επιτυχημένες προσπάθειες του κέντρου να συγκεντρώσει πάνω από 25.000 λίρες σε έκκληση για τις πληγείσες χώρες.

Την προσοχή των ξένων ΜΜΕ «μαγνήτισε» η ενδυμασία του ζευγαριού. Σύμφωνα με τη Daily Mail, ως ένδειξη σεβασμού, έβγαλαν τα παπούτσια τους πριν εισέλθουν στο μουσουλμανικό κέντρο, ενώ η Κέιτ Μίντλετον κάλυψε το κεφάλι της με ένα ασπρόμαυρο πέπλο - μαντήλα.

Δείτε βίντεο:

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, το ζευγάρι συνάντησε επίσης δύο μαθητές από το σχολείο Waldegrave και τη δασκάλα τους, για να φτιάξουν οριγκάμι - σύμβολο ελπίδας και θεραπείας σε δύσκολους καιρούς.

Η επιλογή της πριγκίπισσας να φορέσει μαντήλα, ως ένδειξη σεβασμού προς τη μουσουλμανική κοινότητα και τις παραδόσεις της, σχολιάστηκε περισσότερο από τα υπόλοιπα στα ξένα ΜΜΕ.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE