Στο πόδι χθες βράδυ η πυροσβεστική – Άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε περίπτερο στις Καμάρες στη Λάρνακα

Στο πόδι χθες βράδυ η πυροσβεστική – Άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε περίπτερο στις Καμάρες στη Λάρνακα

Ζημιές ύψους 200 ευρώ προκλήθηκαν σε περίπτερο στη περιοχή Καμάρες στη Λάρνακα, από φωτιά που τέθηκε κακόβουλα από άγνωστο άτομο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στα μεσάνυχτα λήφθηκε πληροφορία ότι ξέσπασε φωτιά σε περίπτερο που βρίσκεται στην περιοχή Καμάρες στη Λάρνακα.

Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίες μετέβησαν στην περιοχή ωστόσο ο ιδιοκτήτης πρόλαβε και έσβησε μόνος του τη φωτιά.

Από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του περιπτέρου διεφάνη ότι λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, άγνωστο πρόσωπο προσέγγισε το περίπτερο εξωτερικά και το περιέλουσε με εύφλεκτη ύλη και στη συνέχεια έβαλε φωτιά.

Από τη φωτιά έσπασε ένα τζάμι της βιτρίνας ενώ κάηκαν καρέκλες  που βρίσκονταν έξω από το περίπτερο, με τις ζημιές να ανέρχονται στα 200 περίπου ευρώ.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE