Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ο σταθμάρχης είχε τεθεί εκτός βαρδιών για τον Μάρτιο

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ο σταθμάρχης είχε τεθεί εκτός βαρδιών για τον Μάρτιο

Εκτός βαρδιών είχε τεθεί από το σταθμαρχείο Λάρισας ο 59χρονος σταθμάρχης, που προφυλακίστηκε για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Το πρόγραμμα με τις βάρδιες του Μαρτίου, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, βγήκε στις 25 Φεβρουαρίου -τρεις ημέρες πριν το πολύνεκρο δυστύχημα- και πλέον βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας. Το όνομά του δεν ήταν στο πρόγραμμα, ενδεχομένως επειδή οι συνάδελφοί του δεν τον εμπιστεύονταν.

Ο σταθμάρχης είχε αναλάβει να εργάζεται σε πολύ μικρότερα σταθμαρχεία, όπου θα έπρεπε να εξυπηρετεί πολύ λιγότερα τρένα, όπως αυτό τον Νέων Πόρων και της Καλαμπάκας.

Κι ενώ για τον Μάρτιο, το έγγραφο μαρτυρά την έλλειψη εμπιστοσύνης των συναδέλφων του, τη μοιραία νύχτα έκανε βάρδια λόγω του τριημέρου της Καθαρής Δευτέρας πιθανόν για να πάρουν κάποιοι ρεπό.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο 59χρονος Βασίλης Σαμαράς είχε τοποθετηθεί μόνο σε πέντε νυχτερινές βάρδιες στο σταθμαρχείο Λάρισας τον Φεβρουάριο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

Σοβαρές διαστάσεις προσλαμβάνει η εσωκομματική κρίση στην ΕΔΕΚ, με την έντονη αντίδραση στελεχών του κόμματος, απέναντι στους χειρισμούς της Προέδρου, Σοφίας Χριστοδούλου Μακρή, να αποτυπώνεται πλέον και σε γραπτή παρέμβαση προς την ίδια.

BEST OF TOTHEMAONLINE