Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ο σταθμάρχης είχε τεθεί εκτός βαρδιών για τον Μάρτιο

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ο σταθμάρχης είχε τεθεί εκτός βαρδιών για τον Μάρτιο

Εκτός βαρδιών είχε τεθεί από το σταθμαρχείο Λάρισας ο 59χρονος σταθμάρχης, που προφυλακίστηκε για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Το πρόγραμμα με τις βάρδιες του Μαρτίου, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, βγήκε στις 25 Φεβρουαρίου -τρεις ημέρες πριν το πολύνεκρο δυστύχημα- και πλέον βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας. Το όνομά του δεν ήταν στο πρόγραμμα, ενδεχομένως επειδή οι συνάδελφοί του δεν τον εμπιστεύονταν.

Ο σταθμάρχης είχε αναλάβει να εργάζεται σε πολύ μικρότερα σταθμαρχεία, όπου θα έπρεπε να εξυπηρετεί πολύ λιγότερα τρένα, όπως αυτό τον Νέων Πόρων και της Καλαμπάκας.

Κι ενώ για τον Μάρτιο, το έγγραφο μαρτυρά την έλλειψη εμπιστοσύνης των συναδέλφων του, τη μοιραία νύχτα έκανε βάρδια λόγω του τριημέρου της Καθαρής Δευτέρας πιθανόν για να πάρουν κάποιοι ρεπό.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο 59χρονος Βασίλης Σαμαράς είχε τοποθετηθεί μόνο σε πέντε νυχτερινές βάρδιες στο σταθμαρχείο Λάρισας τον Φεβρουάριο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η αναφορά του ΠτΔ σε μεταρρυθμίσεις και SAFE πριν την έναρξη του Υπουργικού - «Είναι σημαντικό να προχωρούμε»

Η αναφορά του ΠτΔ σε μεταρρυθμίσεις και SAFE πριν την έναρξη του Υπουργικού - «Είναι σημαντικό να προχωρούμε»

Στις ενέργειες της Κυβέρνησης για εκσυγχρονισμό του κράτους αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE