Ένοπλη ληστεία στη Χλώρακα - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Ένοπλη ληστεία στη Χλώρακα - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου ηλικίας 26 ετών προχώρησε σήμερα το πρωί η Αστυνομία Πάφου για τη διερευνώμενη υπόθεση ένοπλης ληστείας σε περίπτερο στη Χλώρακα που διεπράχθη χθες τα ξημερώματα. Για την ίδια υπόθεση τελεί ήδη υπό κράτηση ακόμη ένας πρόσωπο ηλικίας 27 ετών.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, ο 27χρονος ύποπτος θα παραμείνει υπό κράτηση για τέσσερις ημέρες μετά από απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου στο οποίο παρουσιάστηκε σήμερα για έκδοση διατάγματος κράτησής του προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε επίσης ότι η Αστυνομία εντόπισε και ένα όχημα το οποίο εκτιμάται ότι είναι αυτό το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τη διάπραξη της ληστείας.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία από την ταμία του περιπτέρου, ηλικίας 45 ετών, τα δυο πρόσωπα που εισήλθαν στο περίπτερο την ώρα που η ίδια βρισκόταν μακριά από το ταμείο κατάφεραν να αποσπάσουν από την ταμειακή μηχανή ποσό €2100.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE