Τους τσάκωσαν κοντά σε κλεμμένο όχημα στη Λεμεσό - Υπό κράτηση δύο πρόσωπα

Τους τσάκωσαν κοντά σε κλεμμένο όχημα στη Λεμεσό - Υπό κράτηση δύο πρόσωπα

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε χθες η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό οχήματος το οποίο είχε κλαπεί, στις 7 Μαρτίου 2023, στη Λευκωσία. Πρόκειται για 42χρονο κάτοικο Λεμεσού και 27χρονο κάτοικο Λευκωσίας, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το όχημα εντοπίστηκε γύρω στις 5.30μ.μ. χθες σε δρόμο της Λεμεσού, από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού. Κοντά στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν επίσης τα πιο πάνω πρόσωπα, τα οποία υποβλήθηκαν σε σωματικό έλεγχο, κατά τη διάρκεια του οποίου εντοπίστηκε στην κατοχή του ενός, το κλειδί του εν λόγω οχήματος.

Εναντίον των δύο προσώπων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE