Έβαλε τάξη ο Αντόνε, «έφτιαξε» και την νοοτροπία της ομάδας!

Έβαλε τάξη ο Αντόνε, «έφτιαξε» και την νοοτροπία της ομάδας!

Ήταν τυπικά φιλοξενούμενος ο Απόλλωνας στο χθεσινό Λεμεσιανό ντέρμπι, δεν είχε ούτε την στήριξη οπαδών του, επειδή κουβαλούσε τιμωρία από τον αθλητικό δικαστή.

Βρήκε όμως τον… δρόμο για να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα, από τότε που ανέλαβε τα τεχνικά γκέμια στο Κολόσσι ο Μπογκτάν Αντόνε. Οι κυανόλευκοι έκλεισαν την κανονική περίοδο στην 5η θέση, έσπασαν και το αήττητο των συμπολιτών τους στο «Άλφαμέγα» στο Κολόσσι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE