Τραγωδία στην άσφαλτο: Έχασε τη ζωή του 21χρονος μοτοσικλετιστής, στη δημοσιότητα τα στοιχεία του - Συνελήφθη οδηγός
Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό, έχασε τη ζωή του ο ABU ZAR, 21 ετών, υπήκοος Πακιστάν.
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου στην μια κατεύθυνση μόνο σε μήκος 3 χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αντίθετη κατεύθυνση η οποία θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.
Κατά την πιο πάνω περίοδο οι εργασίες θα εκτελούνται ως ακολούθως:
(α) Την Τρίτη 07/03/2023 και την Τετάρτη 08/03/2023 θα εκτελούνται εργασίες στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από την έξοδο Μονής μέχρι την έξοδο Ζυγίου με κατεύθυνση τη Λευκωσία.
(β) Την Πέμπτη 09/03/2023 και την Δευτέρα 13/03/2023 θα εκτελούνται εργασίες στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από την έξοδο Ζυγίου μέχρι την έξοδο Μονής με κατεύθυνση τη Λεμεσό.
Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.
Πάτησε… φρένο στην αγορά νέων λιμουζίνων ο Χριστοδουλίδης – Ο λόγος
«Χαμένοι» οι Κύπριοι καταθέτες - Στο νησί μας τα πιο χαμηλά επιτόκια της Ευρωζώνης - Στοιχεία
Επεκτείνεται το σύστημα φωτοεπισήμανσης - Αυτές οι κάμερες τροχαίας τίθενται σε εφαρμογή σήμερα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις