ΠΡΟΣΟΧΗ: Απόσυρση καλλυντικού προϊόντος από την Eυρωπαϊκή αγορά - Δείτε φωτογραφία

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απόσυρση καλλυντικού προϊόντος από την Eυρωπαϊκή αγορά - Δείτε φωτογραφία

Οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας πληροφορούν το καταναλωτικό κοινό ότι αποσύρεται καλλυντικό προϊόν από την Ευρωπαική αγορά.

Σύμφωνα με την τελευταία γνωστοποίηση του Δικτύου Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX) προς τα κράτη μέλη της ΕΕ, έχει εντοπιστεί και αποσυρθεί από την ευρωπαϊκή αγορά το πιο κάτω καλλυντικό προϊόν:

 

Για το πιο πάνω προϊόν δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες αναφορικά με τις χώρες εξαγωγής του. Για τον λόγο αυτό οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό του συγκεκριμένου προϊόντος στην αγορά και προτρέπουν το κοινό σε περίπτωση που τυχόν το έχει στην κατοχή του, να διακόψει τη χρήση του ή σε περίπτωση που το εντοπίσει, να επικοινωνήσει με τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες, στα τηλέφωνα 22608606 και 22608682.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπουργικό Χριστοδουλίδη: Η «πρώτη κορυφαία πολιτική πράξη» που εξελίχθηκε σε φιάσκο και οι διορισμοί που εκκρεμούν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE