Συνελήφθη 39χρονος - Έκλεβε λουόμενους σε παραλία της Αγίας Νάπας

Συνελήφθη 39χρονος - Έκλεβε λουόμενους σε παραλία της Αγίας Νάπας

Γύρω στη μια τα ξημερώματα σήμερα, μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, τα οποία βρίσκονταν σε παραλιακή περιοχή της επαρχίας Αμμοχώστου, με σκοπό την πρόληψη κλοπών σε παραλίες, αντιλήφθηκαν ένα πρόσωπο να περιφέρεται ύποπτα.

Το εν λόγω πρόσωπο ανακόπηκε και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 39χρονο και σε έρευνα στην οποία υποβλήθηκε, εντοπίστηκε στην κατοχή του, ένα κινητό τηλέφωνο, για το οποίο δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις όσον αφορούσε την προέλευσή του.

Ακολούθως, συνελήφθη για παράνομη κατοχή περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Είμαι αισιόδοξη» – Στον ορίζοντα νέα συνάντηση 5+1 για το Κυπριακό

Ολγκίν: «Είμαι αισιόδοξη» – Στον ορίζοντα νέα συνάντηση 5+1 για το Κυπριακό

Παραμένει αισιόδοξη και θετική, δήλωσε η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Ανχελα Ολγκίν, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι ετοιμάζουν με τον ΓΓ των ΗΕ τη συνάντηση 5+1, που θα είναι Ιούλιο ή Αύγουστο

BEST OF TOTHEMAONLINE