Απόπειρα ληστείας μέρα - μεσημέρι στο κέντρο της Λευκωσίας - Χειροπέδες σε δυο

Απόπειρα ληστείας μέρα - μεσημέρι στο κέντρο της Λευκωσίας - Χειροπέδες σε δυο

Απόπειρα ληστείας σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 05 Μαρτίου στη Λευκωσία. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πολίτες αντιλήφθηκαν δυο πρόσωπα, τα οποία προσπαθούσαν να λιστέψουν γυναίκα που κινείτο πεζή στο κέντρο της πρωτεύουσας. 

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, όπου ανέκοψαν για έλεγχο τα δυο πρόσωπα και τους πέρασαν χειροπέδες.

Οι δυο ύποπτοι οδηγήθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας για ανακρίσεις και εξετάσεις, ενώ στην κατοχή τους εντοπίστηκε ένα μαχαίρι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE