Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε από τα μέλη της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι στη θέση του οδηγού βρισκόταν 17χρονος και ως συνεπιβάτες, 28χρονος και 21χρονη όλοι από την επαρχία Λάρνακας.
Σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε στον 17χρονο, εντοπίστηκαν στο τσαντάκι μέσης που είχε στην κατοχή του, 12 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 22 γραμμαρίων, 3 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη μικτού βάρους 10 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας καθώς και χρηματικό ποσό. Ο 17χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα.
Ακολούθησε έρευνα τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στα άλλα δύο πρόσωπα χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε το επιλήψιμο.
Ο 17χρονος οδηγήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) για συνέχιση των εξετάσεων ενώ κλήθηκαν και τα άλλα δύο πρόσωπα για ανάκριση.
Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο 17χρονος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη των αδικημάτων και έδωσε διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.
Ο 28χρονος και η 21χρονη αφού ανακρίθηκαν, δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον τους και αναχώρησαν.
Μετά το πέρας των εξετάσεων, και αφού τηρήθηκαν όλες οι πρόνοιες του Περί Παίδων σε Σύγκρουση με το Νόμο, ο 17χρονος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων.
Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
LIVE - Τέμπη: Τριήμερο πένθος για την Κύπρο εν αναμονή της επιστροφής των σωρών Κυπριανού και Αναστασίας - Σήμερα η απολογία του σταθμάρχη Λάρισας
Αναστασία Αδαμίδου: «Άριστη σε ήθος και επίδοση» - Τον χαρακτήρα και τις αρετές της θυμούνται εκπαιδευτικοί
Τι μισθό θα παίρνει ο ΠτΔ, οι Υπουργοί, οι Υφυπουργοί και άλλοι αξιωματούχοι που θα διοριστούν - Στοιχεία
Σου ήρθε μήνυμα και υποψιάζεσαι απάτη; Πώς την αναγνωρίζεις και τι μπορείς να κάνεις αν πέσεις θύμα
Υπουργός Υγείας: «Αν αφήσουμε το ΓεΣΥ να καταρρεύσει θα καταρρεύσει όλο το κράτος» - Τι είπε για το θέμα υπερπληρότητας θαλάμων
Φρίκη στην Ελλάδα: Θείος ασελγούσε στην ανήλικη ανιψιά του επί ένα χρόνο - Ήξεραν τι συνέβαινε oι γονείς της