Χειροπέδες σε 29χρονο για κλοπή από όχημα - Έσπασε το παράθυρο και απέσπασε χρυσαφικά

Χειροπέδες σε 29χρονο για κλοπή από όχημα - Έσπασε το παράθυρο και απέσπασε χρυσαφικά

Στη σύλληψη 29χρονου για υπόθεση κλοπής από όχημα διερευνά η Αστυνομία Πάφου. 

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου καταγγέλθηκε από 26χρονη ότι είχε το όχημα  της σταθμευμένο σε παραλιακό ξενοδοχείο στην Κάτω Πάφο, όταν άγνωστο πρόσωπο που φέρεται να έσπασε το παράθυρο του αυτοκινήτου της απέσπασε απ’ αυτό τσάντες και χρυσαφικά, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Από τις εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον 29χρονου, ο οποίος έχει απασχολήσει την Αστυνομία με υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών. Εναντίον του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Ο 29χρονος, είπε ο κ. Ιωάννου, βρίσκεται ήδη υπό κράτηση στον αστυνομικό σταθμό Πάφου για άλλες υποθέσεις και θα ανακριθεί και για αυτή την υπόθεση. Η Αστυνομία συνεχίζει να διερευνά την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε εξέλιξη διεργασίες για σύνταξη σχεδίου δράσης για SAFE - Αυξανόμενο το ενδιαφέρον κυπριακών εταιρειών

Σε εξέλιξη διεργασίες για σύνταξη σχεδίου δράσης για SAFE - Αυξανόμενο το ενδιαφέρον κυπριακών εταιρειών

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες για σύνταξη του σχεδίου δράσης που αφορούν το χρηματοδικό εργαλείο της ΕΕ SAFE και στο πλαίσιο αυτό θα συγκληθεί, εντός των επόμενων ημερών, το Κυπριακό Συμβούλιο Αμυντικής Βιομηχανίας, υπό τον Υπουργό Άμυνας, Βασίλη Πάλμα, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής Εξοπλισμών και Ανάπτυξης Αμυντικών Δυνατοτήτων του Υπουργείου Άμυνας, Παναγιώτης Χατζηπαυλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE