Απίστευτη καταγγελία για τα Τέμπη: «Την ώρα του δυστυχήματος είχαν πάρτι στον σταθμό στη Λάρισα»

Απίστευτη καταγγελία για τα Τέμπη: «Την ώρα του δυστυχήματος είχαν πάρτι στον σταθμό στη Λάρισα»

Σε μία απίστευτη καταγγελία που αν μη τι άλλο δημιουργεί προβληματισμούς προχώρησε δικηγόρος πολυτραυματία από το δυστύχημα στα Τέμπη.

Οπως ανέφερε ο δικηγόρος κ. Μπαρτζώκης στον ΣΚΑΪ, χθες αργά το βράδυ (Πέμπτη 02/03) του έδωσαν μία πληροφορία, κάτοικοι της περιοχής που είναι ο σταθμός του ΟΣΕ στη Λάρισα, πως το μοιραίο βράδυ, μετά από την αναχώρηση του τρένου, άκουγαν μουσικές μέσα από τον σιδηροδρομικό σταθμό.

Μου ήρθε μια πληροφορία από κατοίκους της περιοχής ΟΣΕ Λάρισας, εκεί που βρίσκεται ο σταθμός. Μου είπαν πως την ώρα του ατυχήματος ακούγονταν τραγούδια και χαρές μέσα από το σταθμαρχείο της Λάρισας. Σαν πάρτι… Αυτό έγινε μετά τις 11 το βράδυ, μετά την αναχώρηση των τρένων. Μόλις έφυγε το τρένο από τη Λάρισα άρχισαν μουσικές» ανέφερε ο Γ. Μπαρτζώκης δικηγόρος πολιτικής αγωγής του Λάζου Παπαζήση. Μάλιστα όπως σημείωσε του είπαν πως η συγκεκριμένη κατάσταση με τα τραγούδια μέσα από τον σταθμό συνέβη για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE