Συλλυπητήρια Μπάιντεν για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στη Λάρισα - «Γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες»

Συλλυπητήρια Μπάιντεν για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στη Λάρισα - «Γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, με μήνυμα του στο twitter εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην Ελλάδα για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στη Λάρισα.

Ειδικότερα ο Τζο Μπάιντεν αναφέρει στο μήνυμά του: «Εκ μέρους του αμερικανικού λαού, η Τζιλ και εγώ στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα. Ευχόμαστε στους τραυματίες γρήγορη και πλήρη ανάρρωση».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE