Με τον Έλληνα Πρέσβη η πρώτη συνάντηση του νέου ΥΠΕΞ

Με τον Έλληνα Πρέσβη η πρώτη συνάντηση του νέου ΥΠΕΞ

Με τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο είχε την πρώτη του συνάντηση μετά την ανάληψη των καθηκόντων του την Τετάρτη ο νέος Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος.

 

Σύμφωνα με ανάρτηση στον λογαριασμό του Υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter, ο κ. Κόμπος συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Ελλάδας Ιωάννη Παπαμελετίου, προς τον οποίο εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, ενώ ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων για θέματα της εθνικής, ευρωπαϊκής και περιφερειακής ατζέντας των δύο χωρών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.