Εκκενώθηκε συγκρότημα διαμερισμάτων μετά από πυρκαγιά - Εκτεταμένες οι ζημιές

Εκκενώθηκε συγκρότημα διαμερισμάτων μετά από πυρκαγιά - Εκτεταμένες οι ζημιές

Πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στην Πάφο, με αποτέλεσμα να εκκενωθεί το συγκρότημα διαμερισμάτων.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, γύρω στις 9:36 το πρωί, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Πάφο.

Στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα και διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά ξέσπασε στον πρώτο όροφο διώροφου συγκροτήματος διαμερισμάτων.

Λόγω της πυρκαγιάς, έγινε εκκένωση των ενοίκων ολόκληρης της πολυκατοικίας ενώ μετά την κατάσβεση της φωτιάς, διαπιστώθηκε ότι το διαμέρισμα όπου ξέσπασε η πυρκαγιά, υπέστη εκτεταμένες ζημιές το διαμέρισμα και ο εξοπλισμός του.

Σημειώνεται ότι οι ένοικοι απουσίαζαν.

Η Πυροσβεστική θα διερευνήσει τα αίτια της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

Στον Δημοκρατικό Συναγερμό, το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα. Η απόφαση του Αβέρωφ Νεοφύτου, να εξαγγείλει την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές του 2028, οι βαριές αναφορές του περί «προδοσίας», το παρασκήνιο μιας συνάντησης σε ψαροταβέρνα της Λευκωσίας, η άμεση απάντηση της Αννίτας Δημητρίου και η παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη, συνθέτουν ένα σκηνικό, που κάθε άλλο παρά θυμίζει, μια απλή εσωκομματική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE