Θύμα τσαντάκια έπεσε 67χρονη στη Λεμεσό

Θύμα τσαντάκια έπεσε 67χρονη στη Λεμεσό

Μοτοσικλετιστής άρπαξε τη τσάντα από γυναίκα στη Λεμεσό, τραυματίζοντας την στο χέρι και στο κεφάλι.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, γύρω στις 9 το βράδυ της Τετάρτης 67χρονη γυναίκα από το Λίβανο μόνιμη κάτοικος Κύπρου, καθώς περπατούσε στην οδό Πετράρχη στη Λεμεσό, την πλησίασε μοτοσικλέτα άγνωστης μάρκας και κυβισμού.

Ο οδηγός άρπαξε τη τσάντα από τον ώμο της γυναίκας με αποτέλεσμα να την ρίξει κάτω και να την τραυματίσει. Η 67χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ωστικό τραύμα στο κεφάλι και κάταγμα αριστερού καρπού, και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.

Στη τσάντα της γυναίκας υπήρχαν δύο κινητά και ένα πορτοφόλι με 70 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE