Σύσταση σύμβουλου για προστασία παιδιών από σεξουαλική εκμετάλευση &πορνογραφία

Σύσταση σύμβουλου για προστασία παιδιών από σεξουαλική εκμετάλευση &πορνογραφία

Στο διορισμό της Αναστασίας Παπαδοπούλου ως Ειδικής Συμβούλου προς την Ad hoc Επιτροπή για σκοπούς ετοιμασίας της εθνικής στρατηγικής για την προστασία των παιδιών από τη σεξουαλική εκμετάλλευση, τη σεξουαλική κακοποίηση και την παιδική πορνογραφία, προχώρησε το Υπουργικό Συμβούλιο, ύστερα από την πρόταση του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Σε δηλώσεις, μετά τη συνεδρία του Υπουργικού, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος είπε ότι η κ. Παπαδοπούλου θα παρέχει αμισθί τις υπηρεσίες της προς την εν λόγω Επιτροπή, η οποία συστάθηκε με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ημερομηνίας 14 Ιουλίου του 2015.

Πρόσθεσε ότι η κ. Παπαδοπούλου είναι μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης για την Καταπολέμηση της Σεξουαλικής Κακοποίησης και Σεξουαλικής Εκμετάλλευσης των Παιδιών καθώς και της Παιδικής Πορνογραφίας που συνέβαλε στην υλοποίηση των στόχων της εκστρατείας και την κύρωση της Σύμβασης Lanzarote κατά της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE