Εφιάλτης στο αεροπλάνο: Παράθυρο έμεινε στα χέρια επιβάτη κατά την προσγείωση

Εφιάλτης στο αεροπλάνο: Παράθυρο έμεινε στα χέρια επιβάτη κατά την προσγείωση

Τα αεροπλάνα αποτελούν φόβο και τρόμο για πολλούς ανθρώπους, μάλλον δικαιολογημένα. Το τελευταίο διάστημα έχουν συμβεί αρκετά περιστατικά που δικαιολογούν αυτό το φόβο. Στην λίστα ήρθε να προστεθεί άλλο ένα.

Ο 37χρονος Laurence Gibson βίωσε μια από τις χειρότερες στιγμές της ζωής του, όταν κατά την προσγείωση του αεροπλάνου στο οποίο βρισκόταν, το παράθυρο της θέσης του ξεκόλλησε και έπεσε στα χέρια του.

Το τράνταγμα που προκλήθηκε από την επαφή του αεροπλάνου με το έδαφος ήταν αρκετό ώστε το παράθυρο να αποκολληθεί και να καταλήξει στην αγκαλιά του τρομοκρατημένου επιβάτη. «Ηταν η πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής μου» εξομολογείται ο Gibson.

Ευτυχώς δεν προκλήθηκε κάποιο ατύχημα και έτσι ο 37χρονος, αφού το αεροπλάνο ακινητοποιήθηκε, ασφαλώς ανακουφισμένος έβγαλε φωτογραφία με το παράθυρο που πριν λίγα λεπτά του είχε προκαλέσει τον τρόμο.

«Από την αρχή το αεροπλάνο φαινόταν λίγο παλιό, σαν σαράβαλο. Δεν θύμιζε άλλα σκάφη της εταιρίας» τόνισε ο Gibson σε δηλώσεις του.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας της, γνωστής, εταιρίας επιβεβαίωσε το γεγονός, ενώ δήλωσε πως έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό. «Το κομμάτι του παραθύρου εκτοπίστηκε, όμως το συγκεκριμένο μέρος χρησιμοποιείται μόνο ως προστατευτικό, ώστε να μην δημιουργηθούν γρατζουνιές. Θα διορθώσουμε το πρόβλημα ώστε να μην επαναληφθεί» είπε.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE