Καταδίκη σε 40χρονο για υποβοήθηση μεταναστών να εισέλθουν στην ΚΔ - Πόσο θα μείνει στη φυλακή

Καταδίκη σε 40χρονο για υποβοήθηση μεταναστών να εισέλθουν στην ΚΔ - Πόσο θα μείνει στη φυλακή

Ποινή φυλάκισης 1,5 έτους επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε στη Λάρνακα, σε 40χρονο, αφού τον βρήκε ένοχο σε υπόθεση που αφορούσε απαγορευμένο μετανάστη και παροχή συνδρομής ή βοήθειας σε απαγορευμένο μετανάστη για να εισέλθει στη Δημοκρατία.

Ο 40χρονος συνελήφθη την 1η Σεπτεμβρίου 2022, μετά την άφιξη 49 μεταναστών με θαλάσσιο σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή της επαρχίας Αμμοχώστου.

Από τις εξετάσεις, που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι ο 40χρονος ήταν ο οδηγός της βάρκας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Έκανε σκέψεις για το πώς θα κινηθεί η Κυβέρνηση σε σχέση με τις καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη και θα εισηγηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις, δήλωσε, την Τετάρτη το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο του 16ου Nicosia Economic Congress. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι όποιος δέχεται απειλή για τη ζωή του πρέπει να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE