Κατεχόμενα: Πρόβλημα τα υψηλά ενοίκια για Τουρκοκύπριους και Τούρκους σεισμοπαθείς

Κατεχόμενα: Πρόβλημα τα υψηλά ενοίκια για Τουρκοκύπριους και Τούρκους σεισμοπαθείς

Στο πρόβλημα των υψηλών ενοικίων για τους Τουρκοκύπριους στα κατεχόμενα αναφέρεται η «Κίπρις Ποστασί».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Τούρκοι σεισμοπαθείς που φτάνουν στα κατεχόμενα αντιμετωπίζουν επίσης, «το πρόβλημα των ανεξέλεγκτων αυξήσεων των ενοικίων».

Η εφημερίδα γράφει ότι «ένας φοιτητής κατήγγειλε ότι το ενοίκιο ενός σπιτιού 2+1 από 4 χιλιάδες TL αυξήθηκε ξαφνικά σε 8 χιλιάδες TL». Ο φοιτητής, όταν ζήτησε επεξηγήσεις από τον ιδιοκτήτη της οικίας του για την αύξηση έλαβε την απάντηση ότι «η κατάσταση στην Κύπρο είναι ξεκάθαρη. Σύμφωνα με κάποια στοιχεία, υπήρξε αύξηση του πληθωρισμού κατά 100%, σύμφωνα με κάποιους άλλους, 170%. Ως εκ τούτου, αποφασίσαμε να αυξήσουμε το ενοίκιο από 4 χιλιάδες TL σε 8 χιλιάδες TL».

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι στα κατεχόμενα οι αυξήσεις στα ενοίκια «δεν γίνονται με μέτρο» και προσθέτει ότι οι Τούρκοι σεισμοπαθείς που φτάνουν στα κατεχόμενα αντιμετωπίζουν το πρόβλημα στέγασης λόγο υψηλών ενοικίων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πράσινο Υπουργικού στον διορισμό Αναγνωστόπουλου για το «Κράτος Μαφία»

Πράσινο Υπουργικού στον διορισμό Αναγνωστόπουλου για το «Κράτος Μαφία»

Επικυρώθηκε ο διορισμός του Ηλία Αναγνωστόπουλου από το Υπουργικό Συμβούλιο ως μέλος της πενταμελούς ανακριτικής ομάδας για τη διερεύνηση του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς , για το «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE